galerie foto Facebook Google plus +ImobilenoiNet

ANSAMBLUL REZIDENTIAL PALLADIUM RESIDENCE

Detalii
Tip anunt:
Vanzare
Tip oferta:
Ansambluri Rezidentiale
Pret
29500 EUR
Localitate:
Zona:
Theodor Pallady
ID anunt:
P29KEYP
Caracteristici
Denumire ansamblu rezidential:
Palladium Residence
Localizare:
Bucuresti- sector 3
Stadiu constructie:
In curs de finalizare; Finalizat
Data finalizare:
2019
Tipuri locuinte:
Ansamblul rezidential Palladium Residence propune 6 tipuri de apartamente, de la garsoniere la apartamente cu 3 camere.
Finisaje :
Parchet; Gresie; Faianta; Tamplarie pvc; Instalatii sanitare; Obiecte sanitare; Calorifere; Usi interioare
Dotari:
Centrala apartament; SPA; Spatii agrement
Utilitati:
Gaze; Apa; Canalizare; Electricitate; CATV; Incalzire
Informatii zona:
Strazi amenajate; Iluminat stradal; Mijloace de transport in comun; Scoala; Gradinita; Supermarket; Centru comercial
Descriere detaliata
Descriere ansamblu rezidential:
Proiectul Palladium Residence este situat în sud-estul Bucureștiului și este un proiect plin de culoare și de eleganță. Complexul rezidențial este localizat în zona Theodor Pallady și este format din 8 imobile despărțite de spatii verzi și parcuri generoase, precum și de facilități diverse care îți vor asigura confortul și liniștea dorite. Paleta de opțiuni este diversă: de la garsoniere și până la apartamente cu patru camere, apartamentele dispun de compartimentări variate, iar finisajele sunt de cea mai înaltă calitate.

Palladium Residence este un proiect nou, care se remarcă în principal prin prețurile extrem de abordabile, potrivite pentru orice buzunar. Zona aleasă pentru amplasarea complexului dispune de acces extrem de prietenos la mijloacele de transport în comun, dar și la o zonă completă și extrem de diversificata de centre comerciale de interes zilnic (Auchan, Jumbo, Metro, Decathlon și, în curând, Ikea).

Un alt plus este atenția acordată detaliilor care contează și care creează starea de confort și de relaxare pe care o dorești. Culori pastelate într-o gamă armonică deosebită, mici amănunte de finisaj care înnobilează ansamblul, grija pentru toate utilitățile necesare, într-o amplasare omogenă, sunt câteva dintre cele gândite pentru satisfacerea dorințelor celor mai diverse.

Nu este de neglijat nici raportul excelent între calitate și preț, care ne recomandă și care te vor convinge să fim prima opțiune atunci când dorești să achiziționezi o locuință care să vă împlinească nevoile la un preț care se încadrează în bugetul disponibil.

Complexul rezidențial are acces ușor și rapid la toate facilitățile necesare pentru a te simți relaxat și răsfățat: spa, grădiniță, terenuri de fotbal, tenis, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, zonă comercială, filiale bancare și multe altele.

Un aspect foarte important de luat în calcul este proximitatea tuturor mijloacelor de transport în comun, ceea ce îți oferă mobilitate și eficientizare a timpului aferent deplasărilor zilnice. Astfel, stația de metrou Nicolae Teclu (fosta Policolor), dar și stațaia de tramvai (tramvaiele 23, 27, 40) se află la 5 minute de mers pe jos de ansamblul rezidențial.

Și pentru că toți ne dorim să ne simțim în siguranță, ocrotiți acasă, ne-am asigurat că incinta este securizată, transformând Palladium Residence într-un spațiu sigur, în care fiecare proprietar poate să se simtă în largul lui.

Te așteptăm să te convingi că Palladium Residence este căminul pe care îl cauți și îl visezi. Vizitează-ne la birourile din Theodor Pallady nr. 47 pentru a afla mai multe despre viitorul tău cămin.
Link extern
Galerie Foto
Tipuri locuinte
living garsoniera Palladium Residence
Garsoniera
Pret: 22700 EUR

Apartament 2 camere
Pret: 44500 EUR
Contact

Nume: Palladium Residence
Facebook Twitter Google LinkedIn
Nr. vizite: 1840