galerie foto Facebook Google plus +ImobilenoiNet

VILE DE VANZARE IN TREND RESIDENCE

trend residence
Detalii
Tip anunt:
Vanzare
Tip oferta:
Ansambluri Rezidentiale
Pret
73900 EUR
Localitate:
Zona:
Nord-Est
ID anunt:
P28QJLE
Caracteristici
Denumire ansamblu rezidential:
Trend Residence
Localizare:
Cheiul Dambovitei nr. 26
Stadiu constructie:
In curs de finalizare; Finalizat
Data finalizare:
2016
Tipuri locuinte:
Trend Residence va propune 2 tipuri de vile:
1. Vila Smarald - 2 dormitoare cu preturi incepand de la 73.900 euro + TVA
2. Vila Rubin - 3 dormitoare cu preturi incepand de la 119.500 euro + TVA
Finisaje :
Parchet; Gresie; Faianta; Tamplarie pvc; Instalatii sanitare; Obiecte sanitare; Calorifere; Usi interioare
Dotari:
Centrala apartament; Piscina; Spatii agrement
Utilitati:
Gaze; Apa; Canalizare; Electricitate; Incalzire
Informatii zona:
Strazi amenajate; Iluminat stradal; Mijloace de transport in comun; Gradinita; Supermarket
Descriere detaliata
Descriere ansamblu rezidential:
Trend Residence este un complex rezidential nou situat in SE Bucurestiului, intr-o zona linistita, verde, la doar 10 minute de Piata Unirii. Ansamblul rezidential este compus din 300 de vile si 180 de apartamente, dispuse pe o suprafata de 95.000 mp. De curand s-a finalizat prima faza a proiectului
Intr-o piata imobiliara saturata de oferte, de promisiuni neindeplinite si de calitate mediocra, Trend Residence vine ca o gura de aer pentru clientii care isi doresc un loc caruia sa ii spuna acasa si care sa le ofere relaxare, odihna si confort. Iar Trend Residence vine in intampinarea acestei nevoi cu un design modern si finisaje de calitate, la un pret accesibil.
Complexul rezidential este securizat, permitand locatarilor sa se delecteze in voie in casele, parcurile si piscinele amenajate in cartier. Astfel, veti beneficia de un spatiu intim, rupt de haosul orasului, dar prin proximitatea fata de oras, totusi conexiunea cu pulsul vibrand al Bucurestiului secolului XXI.
Pentru ca grija noastra se indreapta spre cei mari, dar si spre cei mici si ne dorim ca acestia sa fie in siguranta, vei avea la dispozitie o gradiniță cu program prelungit, unde vei putea să ii lași pe cei mici dimineața când pleci la munca și de unde ii vei putea lua după-amiaza, când te întorci acasă. Cadrele didactice sunt dedicate, iubesc copiii și sunt profesioniști adevărați. Pentru ca stim ca este foarte important sa ai in apropiere magazine de unde poti sa te aprovizionezi ori de cat ori e nevoie, am amplasat chiar in centrul complexului o galerie comerciala.
Prin acest proiect ne indreptam atentia spre cuplurile tinere, dar si spre familiile traditionale formate din parinti, copii si bunici si ne dorim ca acestia sa se simta in Trend Residence acasa. Vilele si apartamentele noastre sunt spatioase, suprafetele sunt bine compartimentate pentru a acoperi toate nevoile dvs, iar facilitatile sunt exact ceea ce aveti dvs. nevoie.
Oferta Trend Residence include 2 tipuri de case si 9 tipuri de apartamente, fiecare dintre acestea avand suficient spatiu pentru ca dvs. sa va simtiti relaxat, confortabil, acasa. Daca alegeti sa achizitionati o vila, trebuie sa aveti in vedere o suma de cel putin 73,900 euro. Daca alegeti sa cumparati un apartament de 2 camere va trebui sa luati in considerare o investitie de cel putin 35,200 euro, iar pentru un apartament cu 3 camere de cel putin 45,000 euro.
Fericirea si starea de bine a familiei tale nu au pret, insa cu Trend Residence investești în familia, confortul și siguranța ta si a celor dragi.
Link extern
Galerie Foto
trend residence
blocuri noi popesti trend residence
living Trend Residence
dormitor Trend Residence
dormitor 2 Trend Residence
bucatarie Trend Residence
case noi trend residence
living Trend Residence
dormitor Trend Residence
vile noi popesti trend residence
Contact

Nume: Trend Residence
Facebook Twitter Google LinkedIn
Nr. vizite: 3930