galerie foto Facebook Google plus +ImobilenoiNet

VILE NOI DE VANZARE MILITARI ROSU 220 MP

Detalii
Tip anunt:
Vanzare
Tip oferta:
Ansambluri Rezidentiale
Pret
190000 EUR
Localitate:
Zona:
Rosu
ID anunt:
P189DSYJ
Caracteristici
Denumire ansamblu rezidential:
Vile noi de vanzare Militari Rosu 220 mp finalizate 2022
Localizare:
MIlitari Rosu
Stadiu constructie:
Finalizat
Data finalizare:
2022
Tipuri locuinte:
In noua ta locuinta pe o suprafata construita de 210 mp ,repartizata pe parter si 2 etaje,exista suficient spatiu pentru a locui, a lucra si a te relaxa.Spatiul este distribuit astfel:
parter:living,bucatarie,baie,spatiu tehnic
etaj 1: dormitor matrimonial cu baie balcon si dresing + 2 dormitoare si baie
mansarda -open space+baie
Finisaje :
Parchet; Gresie; Faianta; Tamplarie pvc; Instalatii sanitare; Obiecte sanitare; Calorifere; Usi interioare
Dotari:
Centrala imobil
Utilitati:
Gaze; Apa; Canalizare; Electricitate; Internet ; Incalzire
Informatii zona:
Strazi amenajate; Iluminat stradal; Mijloace de transport in comun; Scoala; Gradinita
Descriere detaliata
Descriere ansamblu rezidential:
Situate intr-o locatie linistita si foarte bine conectata spre oras ,din Rosu Chiajna, aceste case sunt potrivite pentru familii care doresc sa locuiasca departe de agitatia orasului fara sa renunte la confortul urban.

In noua ta locuinta pe o suprafata construita de 210 mp ,repartizata pe parter si 2 etaje,exista suficient spatiu pentru a locui, a lucra si a te relaxa.

La parter zona de living are o suprafata de 28 mp suficient de mare pentru familie si prieteni.Ferestrele mari permit accesul in gradina si asigura o luminozitate maxima. Un mare avantaj al bucatariei inchise in suprafata de 10.5 mp este accesul spre gradina unde puteti sa va bucurati de soare si sa serviti micul dejun ,pranzul sau gratarul seara.Desigur , exista si o toaleta pentru oaspeti echipata cu toaleta,chiuveta si cabina de dus in suprafata de 3.9 mp.

Din holul spatios in suprafata de 8.69 mp urci la etajul 1 unde este zona dormitoarelor.

Parintii au spatiul lor separat cu o zona mare pentru dormitor si dresing de aprox 15.5 mp si baie privata de 3.76 mp echipata cu toaleta ,cada si chiuveta.Dormitorul luminat de ferestrele inalte ofera acces catre balconul in suprafata de 4 mp.

In partea opusa este zona pentru copii.Cele doua camere spatioase au dimensiuni apropiate, asa ca vei scapa de clasica confruntare “Care dintre frati primeste camera cea mare?”. Acestea au suprafete de 14 mp respectiv 13 mp, sunt luminoase si incapatoare pentru a fi mobilate cu pat, dulap si un birou.Deasemenea, exista si o baie pentru copii echipata cu cada,toaleta,chiuveta, ambele bai au fereastra pentru aerisire.

Casa nu ar fi completa fara un spatiu la mansarda! De aceea am pregatit un open space de 60 mp ce poate deveni cu usurinta un spatiu de relaxare pentru intreaga familie. Foarte important de mentionat este faptul ca intre etajul 1 si mansarda exista placa de beton iar scara de acces porneste direct din holul de la etaj, tot pe structura de beton si aceasta.Mai sunt lucruri frumoase de povestit, asa ca cel mai bine te asteptam la vizionare!
Galerie Foto
Contact

Nume: Primuss Imobiliare
Facebook Twitter Google LinkedIn
Nr. vizite: 607